Stapje dichter bij genezing

Mieke Grimm

( Epilepsie Night Walk | 6 km  | Lid van team: Dagopvang Balans en Eigen Kracht )

Normal 6e9a24febfa264303c82bc6c8d165fd13f5a967d
Qr
van totaal € 250 (6%)

In Nederland leven 120.000 mensen met epilepsie. Daar moet verandering in komen! Daarom loop ik de Epilepsie Night Walk, steun jij mij? 

Stom monster, ja dat ben jij.. #epilepsie. Onze jongens hebben het zwaar met je, je komt en je gaat. Zit in hun hoofd, in hun lijf, in hun emotie en gedrag. Zonder jou zijn ze puur, stoer, ondeugend en zichzelf. Maar door jou en voor jou moeten ze zich beschermen. Dit doen ze door pillen, poeders en drankjes in te nemen, elke dag weer. En niet één keer, maar meerdere keren per dag. En dan zou je denken: als ze al die viezigheid met moeite hebben ingenomen, de bijwerkingen voor lief nemen, tanden die vergaan, gedrag wat veranderd en nog veel meer, dat je dan wegblijft. Maar dat doe je niet. Je hebt het idee dat je kan aankloppen, wanneer jij dat wilt, zonder rekening te houden dat onze lieve kindjes al slapen of aan het spelen zijn.

 

Wat moeten we toch met jou? Je hoort bij ons ook al willen we dat niet. We dealen met je, ook al willen we dat niet. We gaan je overleven, ook al lijk jij dat soms niet te willen. Stom monster. Als jij in het hoofd wilt blijven zitten, moet je dat zelf weten, maar we blijven tegen je vechten, want winnen ga je niet.

Bekijk alle
25-10-2019 | 10:30