Praktische informatie. Ben je er klaar voor?

29-10-2019 | 14:28

Aanstaande zaterdag is het zover! Heb je goed geoefend? Dan kunnen we van start! Hier vind je wat praktische informatie, zodat je goed voorbereid aan je prachtige avondwandeling kunt beginnen.

STARTLOCATIE
We starten deze editie van de Epilepsie Night Walk vanuit de Landgoederij in Bunnik (Camminghalaan 30, 3981 GH).

STARTTIJDEN
De inschrijfbalie opent vanaf 17:30 uur. Afhankelijk van welke afstand je gaat lopen, vertrek je om een andere tijd. Hieronder zie je hoe laat jouw afstand start. Het programma kun je hier vinden.

- 3 kilometer start 18:00 uur
- 6 kilometer start om 20:00 uur
- 10 kilometer start om 19:00 uur
- 15 kilometer start om 18:00 uur

ROUTES
Benieuwd hoe je route er precies uit ziet? Op onze site kun je deze alvast bekijken. 

PARKEREN EN OV
Kom je met de auto? Er zijn parkeerplekken bij de Landgoederij. Kom je met het openbaar vervoer? Dan is de startlocatie ongeveer een kwartiertje wandelen vanaf Station Bunnik. Goede warming-up, dus!

KLEDING
We hopen natuurlijk op mooi weer, maar het zou kunnen dat het regent. Neem daarom voor de zekerheid goede regenkleding mee, bijvoorbeeld een poncho. Om je zichtbaarheid in het donker te vergroten, raden we ook aan om reflecterende kleding mee te nemen, bijvoorbeeld een veiligheidshesje.

NIGHT WALK-MUTS
Vorig jaar liepen we met een Night Walk-shirt, maar dit jaar krijgt iedereen een Night Walk-muts. Dit past een stuk beter bij het herfstige weer! We krijgen vaak de vraag of de shirts wel nog te koop zijn: dit is helaas niet het geval.

ETEN & DRINKEN
Op een lege maag kun je niet wandelen. Je kunt daarom op de startlocatie wat te eten te kopen. Het is niet mogelijk om cash te betalen, dus neem je pinpas mee. Neem je liever een broodje van thuis mee? Dat kan natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat alle wandelaars een flesje water voor onderweg meekrijgen.

ZAKLAMP
Bij je startbewijs krijg je van ons een kleine zaklamp, maar we raden je aan zelf ook een zaklamp mee te nemen. Hoe meer licht in het duister, hoe beter!

WEES LIEF VOOR DE NATUUR
We lopen door de natuur, dus wees daar een beetje lief voor. Wees stil, laat geen afval slingeren en probeer niets kapot te maken. Laat paddenstoelen netjes op hun plek staan.

NOODNUMMER
Verdwaald tijdens de route of is er iets aan de hand? Bij je inschrijving krijg je een armbandje, waar een noodnummer op staat. De routecoach kan je terug naar de route begeleiden of een mobiele EHBO-er naar je toesturen. In spoedgevallen bel je 112.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar vlaar@epilepsiefonds.nl.

We hopen dat jullie er net zo veel zin in hebben als wij! Tot zaterdag!