Praktische informatie Epilepsie Night Walk 2018

Op deze pagina vind je alle praktische informatie en een overzicht van veelgestelde vragen over de Epilepsie Night Walk. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op! 

Deelnemer of sponsor

Meelopen met de Epilepsie Night Walk? Schrijf je dan in als deelnemer. Wil je de prestatie van een loper ondersteunen? Dan kun je een donatie overmaken op zijn of haar actiepagina. We verwachten je dan niet als loper tijdens de Epilepsie Night Walk. 

 

Inschrijfgeld

Voor je deelname aan de Epilepsie Night Walk betaalt elke loper € 24,95. Een deel van dit inschrijfgeld gaat naar de organisatie van het evenement, het andere deel komt ten goede aan het Epilepsiefonds. Daarnaast vinden we het heel leuk als je je familie en vrienden vraagt je te sponsoren. Zo kunnen we meer onderzoek naar epilepsie mogelijk maken.  

Kinderen onder 8 jaar mogen gratis meelopen. 

Organisatie

De organisatie is in handen van I Care Producties. De Epilepsie Night Walk is een evenement van het Epilepsiefonds. 

Parkeren 

Op het terrein van Kempenhaeghe is er voldoende parkeerplek. Op deze site zal binnenkort een parkeeroverzicht gepubliceerd worden

Start en finish

De Epilepsie Night Walk vindt plaats op en rond het terrein van het klooster Providentia: het klooster van het Centrum voor Epilepsiewoonzorg van Kempenhaeghe in Heeze/Sterksel nabij Eindhoven. Alle afstanden zullen vanaf het centrale startpunt op dit terrein vertrekken. Houdt voor het precieze adres van de startlocatie deze site in de gaten. 

Starttijden

De start van de Epilepsie Night Walk is om 19.00 op vrijdag 26 oktober. Vanaf 18.00 uur ben je welkom op het start- en finishterrein nabij het klooster Providentia. Waar je precies moet zijn laten we je tijdig weten. 

Routes

We hebben prachtige routes voor je uitgestippeld. Tijdens de wandeltocht wijzen deze zich vanzelf. Je kunt kiezen uit vier afstanden: 2,5 km, 5 km, 10 km en 20 km. 

Rustpunten en verzorging

Langs de route zullen er op diverse plekken rustpunten en bijzondere belevenissen zijn. Bij de rustposten is er gelegenheid om iets te eten en te drinken en om naar de wc te gaan. Voor verzorging en EHBO kun je terecht op het start- en finishterrein.  

Veelgestelde vragen

Ik ben nachtblind. Kan ik dan wel meedoen?
Ik wil mijn hulphond meenemen. Mag dat?