Sponsortips

Wandel je mee met de Epilepsie Night Walk? Fantastisch! Op deze pagina vind je handige tips om jouw actie tot een groot succes te maken. Heel veel plezier!

1) Gebruik onze toolkit om je actie onder de aandacht te brengen. In onze toolkit vind je social mediaposts, e-mailhandtekening, logo, flyers, posters en een persbericht. 

2) Stuur een Tikkie naar mensen die je willen sponsoren! Doneren via Tikkie is super eenvoudig, en donateurs hoeven verder geen gegevens achter te laten als ze dat niet willen. 

3) Bestel een aantal gedrukte flyers en posters via communicatie@epilepsiefonds.nl (zolang de voorraad strekt).

4) Gebruik onze tien extra tips om je actie tot een nog groter succes te maken!

5) Vertel iedereen die je kent dat je meedoet met de Epilepsie Night Walk. Als mensen niet weten dat je sponsors zoekt, kunnen ze je ook niet steunen. Vertel het daarom op school, werk, sportvereniging en verjaardagen. Hoe meer mensen van je actie weten, hoe meer mensen je kunnen steunen! 

6) Deel je actie op social media. Veel donaties komen binnen via social media. Het loont dus om je actie te delen onder je online vrienden! Gebruik onderstaande tekst of pas hem aan, en plaats deze - samen met een link naar je actiepagina - op je online profiel.

Ik weet hoe belangrijk het is om je gezamenlijk in te zetten om een verschil te kunnen maken. Daarom wandel ik op 2 november de Epilepsie Night Walk. om geld op te halen voor meer onderzoek naar epilepsie - een onderbelichte aandoening waar nog veel onduidelijk over is. Sponsor jij me?