Toolkit

Wil je de Epilepsie Night Walk of jouw actie nog meer onder de aandacht brengen? Op deze pagina kun je extra materialen downloaden, zoals een flyer en een poster, die je vervolgens zelf kunt uitprinten. Perfect om voor je raam te hangen, of bijvoorbeeld in je lokale supermarkt. 

De materialen kun je rechts op deze pagina downloaden. Hieronder vind je een overzicht van het aanbod, met tips hoe je het materiaal het beste kunt gebruiken.

E-mailhandtekening
Wil je onder iedere e-mail die je stuurt een handtekening plaatsen? Download dan de e-mailhandtekening.Logo
Heb je zelf nog een creatief idee om de Night Walk onder de aandacht te brengen? Download dan ons logo en ga er creatief mee aan de slag. 


Flyer & poster
De flyer is A5-formaat en eenvoudig zelf uit te printen. Ideaal om tijdens een verjaardag uit te delen, of op te hangen in je lokale supermarkt. De poster is A3-formaat en eenvoudig zelf uit te printen. Ideaal om voor je raam te hangen, zodat iedereen weet dat jij meeloopt tijdens de Epilepsie Night Walk. Persbericht
Je kunt lokale media vragen om aandacht te geven aan de Epilepsie Night Walk, door zelf contact op te nemen met de redactie van huis-aan-huisbladen. Op deze pagina kun je een persbericht downloaden. Adressen van lokale media kun je vinden op internet of de gemeentegids.Social mediaposts
Veel donaties komen binnen via social media. Het loont dus om je actie te delen onder je online vrienden! Gebruik onderstaande tekst of pas hem aan, en plaats deze - samen met een link naar je actiepagina - op je online profiel.

Ik weet hoe belangrijk het is om je gezamenlijk in te zetten om een verschil te kunnen maken. Daarom wandel ik op 2 november de Epilepsie Night Walk. om geld op te halen voor meer onderzoek naar epilepsie - een onderbelichte aandoening waar nog veel onduidelijk over is. Sponsor jij me?

E-mailhandtekening Klik hier om de e-mailhandtekening te downloaden. Handtekening
Night Walk-logo Klik hier op het logo te downloaden. Logo
Flyer Klik hier om de flyer te downloaden. Flyer
Poster Klik hier om de poster te downloaden. Poster
Persbericht Klik hier om het persbericht te downloaden. Persbericht